Dat is die violetkleurige wolk die alles anders maakt, dat glinsterende diamantje op een fluwelen kussentje, de kers op de taart en de sleutel tot het betere leven. Eenmaal levende in ‘de gelukkige toekomst’ is er niets meer te herkennen aan hoe het ‘vroeger’ – ook wel ‘nu’ genoemd – was, alles is werkelijk anders, het leven zal een sprookje zijn. Zowel jij als je vrienden, je leefomgeving, je financien, je carrière, je liefdesleven: alles verandert compleet. Ja, het leven in ‘de gelukkige toekomst’ klinkt inderdaad onwerkelijk, te mooi om waar te zijn. Dus wees voorbereid, het kan zo maar ineens van de ene op de andere dag gebeuren. Blijf vooral wachten op dat moment en onderneem niets tot die tijd!

~ Lilian van Ooijen ~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s