Dan zijn we nu bij de T van trammelant. Ooit weleens trammelant gezegd tegen een peuter? Niet nodig inderdaad. Een peuter verzorgt al zonder er over te praten meer dan genoeg trammelant met zijn plastic range rover. Zucht.

Trammelant in het dagelijks leven

In het dagelijks leven speelt trammelant een grote rol. Al in de vroege jaren, zo blijkt, komt trammelant tot uiting. Op latere leeftijd manifesteert trammelant zich als rode draad door je werkzaamheden en vriendschappen. Zonder trammelant geen spelelement en zonder spelelement geen amusement.

Hoe om te gaan met trammelant

Trammelant dient omarmd te worden en genoten te worden op de hoogtepunten. Want trammelant is er nooit lang en zal je altijd prikkelen tot een reactie. Die reactie zorgt voor amusement. Oké, trammelant is soms lastig. Trammelant is niet een bekende liefhebber van liefdevolle zoetigheid. Nee, trammelant is hard. Maar na harde trammelant volgt weer zoete blijdschap. Ga voor de zoete blijdschap! Omarm trammelant!

~ Lilian van Ooijen ~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s