De Harde Framboos heeft zand nooit zo goed begrepen. Het ontbreekt zand aan een vrolijke tint, het is omvangrijk, het is nogal dominant en echt lekker fijn spelen is het nou ook weer niet. In de regen is er niets positiefs aan op te merken en zonder steen is het eigenlijk niets. Zand is kortom: een lelijk ding.

Nu je dan weet wat zand is wil je ook weten wat je er mee moet doen. Begrijpelijk. Probeer zand zoveel mogelijk te vermijden. Zand is nou eenmaal niet mooi en ook niet heel bijzonder, dat beseft zand misschien zelf ook wel, dus probeer zand, zonder beledigende uitlatingen te doen, niet teveel plaats te geven in je leven. Want als zand er eenmaal is, dan is de weg terug moeilijk. Niet onmogelijk, maar wel zwaar.

~ Lilian van Ooijen ~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s