Er zijn mensen op deze aardbol die het leven lastig vinden te vatten. Wat is hier nu eigenlijk gaande? Ja lastig, lastig. Op een goede dag stond er toen iemand op en die zei: “Dit noemen we het hier en nu“. Wat is er hier? Wat nu dan? Zouden logische vervolgvragen zijn maar dan kijkt iedereen raar op als je dat vraagt. ‘Het hier en nu’ is een term die wij mensheid moeten snappen zonder commentaar, sterker nog ‘het hier en nu’ lijkt een poging te wagen het leven te verduidelijken. In werkelijkheid is deze term volledig onnodig in ons vocabulair en een taalkundig misbaksel en meer woorden wil De Harde Framboos er niet aan vuil maken.

~ Lilian van Ooijen ~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s