“Wie ik ben? Ik ben supervisor outbound telecom services manager director officer bij BNBPPPPZ. We doen iets met telefonie en geld. Prima bedrijfstak hoor.

Nee, van de crisis hebben wij geen last. Met ons gaat het juist heel goed! Een stijgende lijn zien wij de laatste jaren.

Kopje verse bonen koffie? Ik heb een nieuw apparaat thuis. Kostte wel wat euro’s maar is het allemaal waard. Die filterkoffie gaat er bij mij niet in hoor. Wie drinkt dat nog? Zo ouderwets.

Mensen kunnen een voorbeeld aan mij nemen. Ik doe boodschappen bij Albert Heijn met een grote glimlach op mijn gezicht. Nee, ik hoef niet te letten op de kleintjes. Gooi maar in het mandje. In mijn avonduren zit ik op de bank met mijn liefje. We hebben een kat. Onze bank is heel mooi. Die hebben we namelijk gekocht bij een luxe woonboulevard. In de avond zappen we graag langs alle kanalen. We hebben maar liefst dertig zenders.

Ik ga morgen met de auto naar mijn werk. We ontbijten altijd met cruesli en op mijn werk eet ik ‘De snack van de dag’. Met veel mayo! Ik lach om de grappen van mijn collega’s. Met de jaren ben ik steeds harder gaan lachen.

Ik loop de hele dag rechtop en knik bemoedigend naar alle jonge stagiairs binnen mijn bedrijf. Het is niet makkelijk hoor, om van een klein salaris rond te komen. Ik had die Jaguar vroeger ook nog niet. Nee daar is hard voor gewerkt; daar heb ik behoorlijk wat uurtjes voor op die bureaustoel gezeten en daar zijn echt wel drie pakken voor versleten. Minstens drie keer moest ik mijn baas heel streng aankijken.

In het weekend is het tijd om eens lekker de buitenlucht op te zoeken. Mijn auto zie ik vrij vaak van binnen en de bank mag niet nat worden dus die staat ook binnen dus eigenlijk weet ik meestal niet wat voor weer het buiten is. Verder lees ik de krant en zorg ik goed voor mijn liefje. Ik geef haar vaak een nieuw jurkje van de Primark.

Ik ben hartstikke gelukkig. Zolang de beurskoers van BNBPPPPZ maar hoog staat en het kastje van UPC het doet, heb ik niets te klagen hoor. Zolang mijn liefje maar zorgt dat de koelkast vol zit dan ben ik een tevreden mens.”

~ Lilian van Ooijen ~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s